tiistai 27. maaliskuuta 2012

Osta vähemmällä niin saat enemmän farkkuja

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Hei kaikki uudet lukijani. Blogissani kerron erilaisista löydöistäni varsinkin edullisista sellaisista. Olen huomannut, ettei mistään kannata maksaa täyttä hintaa. Jos vain löytyy karsivällisyyttä ja aikaa, halutut tuoteet voi saada hyvinkin edullisesti. Oli sitten kyse vaatteista, huonekaluista tai vaikka kodinkoneista. Mottoni onkin More for Less eli enemmän vähemmällä.


Helsingin Lauttasaaressa on monia outlet myymälöitä, joista parhain on IC Companys Veneentekijäntiellä. Myymälästä löytyy edullisesti laadukkaita vaatteita. Valikoimassa on niin miesten kuin naistenkin vaatteita mm. InWear, Matinique, Part Two, Soaked in Luxury, Cottonfield, Jackpot ja Peak Performance.Uudet tuoteet ovat aina -30% halvemmat kuin vaatekaupoissa ja vanhemmat vaatteet myydään pois pilkkahintaan. 

Viimeisin löytöni löytyikin tästä yhdestä suosikkikaupastani, jonka käyn säännöllisesti katsastamassa, jos löytäisin jotain edullista. Löysinkin todella halpoja farkkuja, joista maksoin yhteensä vain 28,50 euroa eli ei paljon mitään. 


Suosikkini ovat nämä mustat InWearin kapealahkeiset farkut. Normaalihinta olisi ollut 129 euroa , mutta maksoin lisäalen jälkeen vain 14 euroa. Tarkkana kannattaa kuitenkin olla, sillä joihinkin tuotteisiin on voinut jäädä vahingossa väärä hinta, niin kuin näihinkin housuihin oli, mutta tarkkasilmäisenä huomasin tämän onnekseni ja säästin kympin. Sillä kympillä saikin jo seuraavat housut ja enemmänkin. 


Nämä mukavat mutta hyvännököiset farkut ovat myös InWearin farkut. Normaali hintaisena farkuista saisi maksaa 89 euroa, mutta kaikkien alennuksien jälkeen maksettavakseni jäi vain 7,50€. Mikä löytö!


Viimeisenä mutta ei väheisempänä löysin nämä legginstyyliset mustat housut. Niissäkin on vetoketjut lahkeissa ja vyötärön vetoketju on sivussa. Näitä onkin siis helppo pitää tunikoiden ja muiden pitempien paitojen alla. Näistä köytännöllisistä mutta hyvännäköisistä housuista joutuisi normaalihintaisena maksamaan jopa 69,95 euroa, mutta maksoin vain 7 euroa. 


Koko satsi olisi normaalihintaisena maksanut jopa 287,95 euroa, mutta kärsivällinen palkitaan 259,45 euron säästöllä. Tämän summan voikin käyttää sitten johonkin muuhun, vaikka matkusteluun tai muihin vaatteisiin. Näin saat enemmän vähemmällä.

More for Less
Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti